Måndag

???


Tisdag

Nu var det nästa 1 vecka sen jag uppdaterade , har inte sutit så mycket vid datan + att det inte har hänt något specilet.

Sen senast jag uppdaterade så var jag hos doktorn på torsdagen , hon hittade inget fel men eftersom jag hade ont i ryggen så skulle hon ordna en remiss till röntgen och den fick jag idag. Ska ditt på torsdag eftermiddag så då får vi se om dom hittar något fel på ryggen. Har även varit på sjukhuset och besökt filip , han har varit inlaggd sen i onsdes nu. Hoppas han snart får komma hem.

I fredes var det student , var hos emelies kusin och sen körde jag emelies föräldrar till en student i Skurup , hämtade dom även på natten. Lördag och söndag har jag inte gjort så mycket.

Igår så startade en ny jobb vecka , började lungt med att sluta redan kl.13.00 och idag blev det ännu bättre när vi slutade halv 1.  Hoppas resten av veckan blir lika lung.







Fick ett amerikanskt mynt av Tajta idag på jobbet som hon hade fått i företagscentret.

Onsdag

Igår så jobbade jag mellan 07.00-15.30 då vi hade arbetsplatsträff på jobbet , efter det så var jag och blev klippt och sen på kvällen så gick jag en runda. Tänkte styrketräna men jag hoppade över det eftersom ryggen inte vill som jag vill.

Idag så har jag jobbat kväll så det har blivit jobb mellan 10.30-18.45 och sen efter det så har jag inte gjort så mycket.

Imorgon så är det jobb och sen dax för ett besök hos doktorn i simrishamn , hoppas verkligen att hon inte hittar något fel och att jag behöver komma ditt fler gånger , gillar inte sjukhuset precis.



Har ingen kul bild att bjuda på idag!

Måndag

Då var det en ny vecka igen.

Idag så har jag jobbat mellan 07.00-13.00 efter det så var jag och handlade och sen kom mamma upp här , hade lovat att bjuda på middag en dag och det fick bli idag. Blev mycket gott om man får vara självsäker.

Blir jobb resten av veckan , sen imorogn ska jag bli klippt kl 16 , på onsdag så jobbar jag kväll , på torsdag så har jag tid hos doktorn så då blir det en tripp till simrishamn och sen på fredag så är det studenten.




Lax , nypotatis , sås och ärtor.




Förra fredagen när jag åt pizza så ville alfons också ha.

Lördag

Då var det några dagar sen jag uppdaterade.

I torsdes så jobbade jag mellan 07.00 - 13.30 , sen körde jag och handlade lite innan det var dax för säsongsavslutning med handbollen på stranden. Blev grillning och lite beachhandboll. Nu är det uppehåll till slutet av juli.
s
Igår så jobbade jag mellan 07.00 - 13.00 , var ett kanon väder så det var ju tur att jag slapp vara lagledare utan att jag fick gå nere isatn med posten. Rundan avslutades med en mjukglass :)
Efter det så kännde jag mig tvungen att ringa min doktor p.g.a min rygg. Fick en tid nästa veckan som jag ska till simrishamn och doktorn. Sen fick vi se om jag även skulle bli röntgad lägre fram. Inte kul men vad ska man göra.
Sen igår så hände det inte mycket mer spännande , hyrde en film på kvällen typ.

Hittils idag så har jag solat en del på balkongen och även cycklat en runda. Alfons fick chansen att vara på balkongen med mig i det fina vädret men han hoppade över staketet så fick springa och jaga han. Så han fick vara inne efter det.




Alfons i köket när han solar.

Onsdag

Då var onsdagen också snart slut. Har precis kommit hem från Malmö. Filip och jag fick 2 fribiljetter till Ldb Malmö:s match mot Tyresö av Christel. Så vi körde in och tittade på matchen som slutade 4-1 till malmö. Han även med att äta inne i Malmö.
Har varit kanon väder idag med 20-22 grader så det har varit en skön dag , både på jobbet och ikväll på fotbollen.
Har även hunnit att vara hos tandläkaren idag och det gick bra , inget att anmärka så det var skönt.



Från fotbollen.



Alfons när han spanar in andra katter




Ha det bra


Tisdag

Då var det dax för lite uppdatering igen. Hät kommer en sammanfattning av dom senaste dagarna.

Lördag:
Dagen började istan på förmiddagen med mamma , jag handlade ett par byxor på MQ , sen kollade vi lite på torget på aktionen innan vi åt lunch på Lizettes nya restruang , var god mat till ett hyfsat pris. Efter det så körde jag hem till Alfons , låg på soffan en stund innan jag gjorde mig iordning för kvällen. Var hos Markus , Kristina och Milton. Var mycket god 3 rätters middag och trevligt sällskap.


Söndag:
Var morsdag så var nere hos mamma på eftermiddagen och lagade mat till henne och tog det lungt. På kvällen så hände inte så mycket , hyrde en film som jag såg och sen var det sängen och en ny jobbevecka.


Måndag:
Igår så jobbade jag mellan 07.00-14.30. Har regnat hela dagen på jobbet , så tråkigt. Efter jobbet så körde jag ner på IFK:s kansli och avsade mig lite uppdrag inom klubben. Tyvärr blev det bäst så för alla känns det som , så nu är det bara mitt egna lag som gäller , säsongen som kommer.
Sen skypede jag med emelie när jag kom hem , hon var ledig igår. Var trevligt att skype med henne. Saknar henne jättemycket , längtar till vi ska besöka henne. Sen på kvällen så hade jag bestämt mig för att jag skulle springa på slingan. Jag hatar att springa men chefen på jobbet har utmannat dom som vill att dom som slår han i broloppet får en extra semesterdag , men jag kännde igår att det konmmer jag inte att göra. Sprang 7km och fy fan vad det var jobbigt + att jag har träningsvärk idag. På kvällen blev det inte mycket mer gjort.


Idag:
Dagen började på bästa sätt när jag skulle sätta mig på cycklen och ta fart så missade jag pedalen och vurpade framåt. Så jävla klumpigt men vad ska man göra. Men det var bara att ta sig till jobbet i ösregnet. Jobbat mellan 07.00-14.30. Nu har jag precis ätit middag , blev pannkakor idag. Om en stund ska jag ut till slinga men inte för att springa , är sista träningen med killarna i laget innan uppehållet.


Imorogn så blir det jobb som vanligt och då hoppas jag det blir SOL för jag ska cyckla imorogon , sen ska jag till tandläkaren och så får jag nog ringa doktorn p.g.a min rygg. Men blir kanske bättre över natten , man kan ju alltid hoppas.




                     

                             Saknaden är jättestor , Älskar dig <3



                        

                                               Alfons på språng

 

 

Ha det bra

RSS 2.0