Torsdag

Igår onsdes så jobbade jag mellan 07.00-13.00. Lagom arbetsdag , har varit lite post hela veckan så har kommit hem tidigt varje dag. Sen körde jag hem , satte mig på balkogen och löste kvällsposten medans alfons gick runder på balkongen.
Efter det så körde jag ner och styrketränade , känns så skönt efteråt när man har tränat.
Sen slutade dagen på bästa sätt då jag vann på oddset. 2200kr rikare , inte mycket men vinst är vinst.

Idag har det blivit jobb mellan 07.00-14.30 , hade utvecklingssamtal idag så det är därför som jag slutade lite senare idag. sen körde jag hem och duchade och tog det lungt innan jag körde ner och klippte mig. Under kvällen har jag kollat på handboll på tv. Synd att YIF förlorade ellerINTE :D
Nu blir det en avgjörande semifinal på söndag i Ystad.




Alfons får nog bli en utställnings katt :D

Tisdag

Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera men ska försöka uppdatera er lite om vad som har hänt sen senast jag skrev.

I söndes morse körde jag och handlade bullar och sen upp till emelies föräldrar och åt frukost och lämnade bilen som jag hade sen lördagkvällen när jag lämnade dom på PC.
På eftermiddagen så var jag och Alfons på balkongen i det fina vädret och sen var jag nere och stryketränade innan det blev soffan på kvällen.

Igår så jobbade jag kväll på jobbet så på förmiddagen innan jag började så betala räkningarna och sen jobbade jag mellan 10.30-18.45. När jag kom hem så kollade jag på handboll och bara tog det lungt.

Inatt så har jag skypat med Emelie. <3 
Skyped över 2 timmar och det var kul att höra hennes röst och sen henne. Sen fick jag även prata med familjen lite och det var kul fast min engelska inte är den bästa.
Verkar vara en jättetrevlig familj.

Älskar dig Emelie <3

Idag har jag jobbat mellan 07.00 till 12.30. Var mycket lite post idag så var redan klar då , så då var det bara att gå hem.

Ikväll så är det sista handbollsträningen för säsongen och efter träningen så ska jag kolla på YIF-Drott. Ja ni läste rätt , jag ska kolla på YIF!!
Vann två biljetter så då får man gå och titta , markus ska hänga med och kolla.

Ha det bra

 


Lördag

Lördagen började på sämsta möjliga sätt då vi förlorade DM-Finalen mot Lugi med hela 25-14 , fan vad vi var dåliga , tråkigt att avsluta säsongen på ett sånt här sätt. Men nu är det bara att blicka framåt mot nästa säsong.
Fick låna Ingegärd bil även idag så när jag körde hem så köpte jag en kaka till henne som hon kunnde ha till eftermiddags kaffet.

När jag kom hem så var jag nere istan och fikade med mamma.

Ikväll så har jag varit på kalas hos emelies kusin Julia. Var trevligt och med god mat(tacos).
Nästa precis kommit hem , har även hunnit med att köra ner Roland och Anne-Marie till PC där dom skulle ta en öl när klockan var 00.50 och PC stänger 01.00.





Nej om man skulle sätta på en film , är inte alls trött fast man var uppe tidigt idag.

Ha det gott

Fredag

Då var man hemma i Ystad igen efter 9 dagar i Egytpten. Skulle kommit hem i tisdes men blev inte hemkomst förren sent igår kväll till Kastrup istället för Sturup efter som där var stängt , men det gick bra ändå.

Semester har varit bra förutom då att vi inte visste när vi skulle komma hem. Dom flesta man pratat med säger att det måste ha varit skönt med extra semester men det har knappt varit extra semester , då man inte hat vetat något och att man hela tiden skulle vara på hotellet för man skulle vara beredd på att åka hem inom några timmar.

Hotellet var fnt vi bodde på , ända lila tråkiga var att strömmen gick en antal gånger + att en del dricka var slut för att hotellet skulle stänga för säsongen idag. Vädret har varit kanon , mellan 30-37 grader varje dag.
Inte gjort någon specill utflykt mer än en stadstur där vi bl.a var på en marknad , rökte vattenpipa. Och sen var vi en vända ut med en båt där vi snorklade och såg delfiner.
Här kommer lite bilder , lägger upp fler på facebook.


        




Desseren var det inget fel på :D




Åt Kina mat en kväll




Stranden som tillhörde hotellet.


Idag har jag tvättat under förmiddagen , sen var jag tvungen att vara på jobbet mellan 12.00-15.00 på ett mötet. Vi ska göra om lite på jobbet så sitter jag med i en arbetsgrupp som ska arbetat fram hur det ska se ut i framtiden. Efter jag hade varit på jobbet så var jag istan och gjorde lite ärende innan jag gick hem och tvättade ytterligare en maskin.

Nu under kvällen har jag varit och kollat på fotboll på idrottsplatsen , lånade Ingegärds bil för orkade inte cyckla ut.
Matchen jag såg var IFK Ystad mot Sjöbo och slutade 3-1 till Sjöbo.
När jag skulle köra hem så blev jag stoppa av polisen vid värdens ände , dom skulle göra en stor insats mot street racingen där och dom trodde jag körde street racing med Ingegärds bil :P
Nej skämt och sidor , jag fick vissa körkort och blåsa. Men det gick bra. Men det var väl inte konstigt man blev stoppad när det var typ 10 polisbilar vid värdensv ände.

Imorogn så börjar dagen redan 8.30 när det är samling med handbollen , sista matchen för säsongen och det är DM -finalen mot Lugi i Hörby. Hoppas nu det blir tredje gången gillt mot Lugi. Har förlorat båda matcherna denna såsongen mot dom i serien.


           VS  



Sen på kvällen så är det kalas hos Emelies kusin i Tomellila. Hittade en pressent i Egypten till henne , hoppas det blir bra.

Ska försöka uppdatera min blogg bättre nu när jag hemma så jag kan åter få alla mina 10 läsare!!


Älskar dig emelie <3







Lordag

Da var det lordag och jag sitter lite inne i skuggan. Ar fortfarande mycket varmt nere i Egypten.

Har knappt varit nagot moln pa himmelen pa 4 dagar som jag har varit har.

Menningen var att vi skulle aka hem pa tisdag men det blir kanske inte nu da manga flygplatser i hela Europa har stangt pga vulkanutbrottet pa Island.
Men vi far se pa mandag hur det ser ut.

Imorogn ska vi aka ut till en O och snorkla.

Ha det bra

Onsdag

Da sitter man vid datan nere i Egypten. är pa en sportbar och kollar fotboll och sitter här.

Här är mycket varmt och har varit det sen vi kom ner igar. Och det har jag fatt erfara , da jag är rätt röd i ansiktet. Men men inget att gnälla over.

Under kvällen har vi varit inne pa en marknad och shoppat lite.

Ha det gott




Måndag

Kan börja berätta att vi vann Hacke Cup , vi slog Växjö i finalen igår med 8-5. Grattis till alla spelare i laget!

Idag så sov jag till 10 tiden , sen skype jag med Emelie i 30 min vid 2 tiden , då var kl 8 på morogonen hos henne.
Kul att prata med henne och att höra att hon trivs bra och att familjem känns bra. Fick se hennes rum och det stämmde att den var större än vår lägenhet :P

Saknar henne<3

Sen gick jag ner till Ingegärd för jag tänkte låna bilen till lite ärrende. Så var Anne-Marie där så det blev en kopp kaffe hos Ingegerd innan jag lånade bilen och körde ner till banken och sen ner på Forex och växlade pengar. Åker ju till Egypten imorogn:) Ska bli skönt med lite värme.

Sen när jag ändå var nere och växlade så handlade jag middag på Lisas Skafferi.

Eftersom jag åker imorogn så blir det lite dåligt med uppdatering i 1 veckan nu

                
                                                        
        
      Alfons där han inte får ligga !!                                     Vinnande laget!


Lördag

Lördagen startade redan kl 07.00 då det var samling och avfärd mot Nybro och Hacke Cup.

Cupen har gått bra , vi vann alla 4 gruppspelsmatch och spelar semifinal imorogon förmiddag.

Det blev följande resultat idag:

IFK-Kalmar 17-5
IFK-Växjö 8-5
IFK-Hästö IF 12-8
IFK-H78 Sölvesborg 14-8

Har spelat relativt bra och alla 16 spelare har fått spela

Återkommer imorogn med hur det gick






Fredag

Jobbat mellan 07.15-13.30 idag.

När jag körde hem så var Anne-Marie hos Ingegärd så stog dom ute när jag kom så jag blev inbjuden på en kopp kaffe.

Efter det så följde jag med Anne-Marie ut på Netto och handlade lite.

Sen lagade jag mat (Lövbiff och potatisgratäng). Inte alls dumt.

Under kvällen har jag kollat på fotboll på idrottsplatsen och efter det så hämtade jag Marias bil som jag ska låna till helgen när vi ska till Nybro och spela handbolls cup.

Tänk nu har jag uppdaterat bloggen 2 dagar irad!!


Skriver mer i helgen om hur det går..

Torsdag

Är väldigt dålig på att uppdatera men tänke bli bättre på det nu. Sen hur länge jag kan hålla det.

Sen senast jag uppdatera så har det hänt en hel del!

Har varit påsk och påsken spenderade Jag , Emelie och Fredrik hos Johanna(Emelie och Fredriks syster) och hennes sambo Alexander.

Vi körde upp på Skärtorsdagen och körde hem på kvällen på påskafton. På långfredgen så grillade vi , mycket gott och fint väder var det:)

På påskdagen så packade Emelie och på kvällen spelade vi binglotto hos Emelies föräldrar.

Annandagpåsk så hände det en hel del. Först så fikade Emelie och Jag på Espresso House med mamma på förmiddagen , sen körde vi till Tomellila där Emelie besökte några av sina släktingar och på kvällen blev det smörgåstårta hos Emelies föräldrar.

I tisdes så följde vi med Emelie till Kastrup för att säga ädjö till henne inför resan till USA. Var mycket jobbigt att säga adjö.
Men du ska veta att jag Älskar dig och kommer inte sluta göra det för att du är i USA.

Igår så var det åter dax att jobba och det var kaos på jobbet! På kvällen så spelade mitt lag DM-Semifinal i Lund mot Lundagård och vann med 25-16 så nu är vi i DM FINAL. Kul för pågarna i laget.

Idag har jag jobbat och sen inte hunnit med mycket mer.

Slut för idag!

RSS 2.0