Fredag

Då var det helg igen. Tycker att veckorna bara flyger fram. Har precis kommit hem från jobbet , har jobbat kväll idag. Och vad ska man säga om vädret , fy fan vad jag blev blött på rundan idag(hade glömt regnkläderna) men det är ju bara vatten.

Ska snart in i duchen och sen ner till markus , skulle ut och ta någon öl i det fina vädret ikväll.

Imorogn så ska jag ner på stan på förmiddagen och handla nån pressent och sen blir det lungt på dagen , på kvällen ska jag hem till Markus , Kristina och Milton och kolla på Schlagern. Synd bara att Sverige inte gick till final , Hehe. Blir säkert trevligt , brukar vara mycket god mat och trevligt sällskap.

På söndag så är det morsdag och då kommer mamma upp till mej , vi ska grilla och sen köra ut och fika nånstans i skogen.

Var hos vetrinären igår med Alfons , vetrinären hittade inga fel på han , han vägde som han ska , pälsen var fin och sen kännde hon lite på han och kunnde inte hitta något fel så det var ju bra.



Alfons fick lite godis när han kom hem för han var så duktig hos doktorn.

Trevlig helg


Kommentarer
Postat av: Kristina, Marcus & Milton

Vilken härlig blogg Tusse. Jättekul att läsa. Tack för igår. Milton tackar än en gång för kossan. Ha det så bra så ses vi snart igen. :) KRAM

2010-05-30 @ 15:28:46
URL: http://mammatillmilton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0